Коя е новата изкусителна половинка на Хулио Иглесиас-младши

Само два месеца след като сложи край на връзката си с бразилския модел Виви Ди Доменико, Хулио Иглесиас-младши дава нов шанс на любовта. Певецът дори се похвали в социалните мрежи със снимка, която разкрива, че е в нова връзка.
Разбира се, и новата му избраница е красива и изкусителна жена. Това е моделът Ариадна Ромеро, с която изпълнителят изглежда е обвързан от няколко седмици. Синът на Хулио Иглесиас и Исабел Прейслер обичайно е дискретен по отношение на личния си живот и нямаше признаци, че отново е влюбен.
Но този път явно Хулио не се колебае да разкрие публично любовта си и към споделения черно-бял, романтичен кадър, той пише: “Само ние.” А приятелката му добавя: “Обичам те, мой живот.”
Ариадна Ромеро е 36-годишен професионален модел от кубински произход. Кариерата ѝ обаче се развива в Италия, което я прави познато лице в европейската страна. Според Hola, Ромеро има кариера и в телевизията. През 2011 г. тя прави актьорския си дебют във филма Finally Happiness, а по-късно участва в италиански състезателни предавания като Dancing with the Stars, Pechino Express и L’isola dei famosi (Survivor).
Що се отнася до личния ѝ живот, Ариадна, подобно на Хулио Иглесиас-младши, е преживяла развод. След тригодишен брак с италиански баскетболист, през 2015 г. двойката се разделя, а по-малко след това Ромеро се обвързва с музикант, от когото има син Леонардо.
Това е втората публично известна връзка на Хулио Иглесиас-младши след развода му с модела Чарис Верхаерт през 2021 г. – след осемгодишен брак. През октомври, 2022 г. певецът обяви връзката си Виви Ди Доменико, но след седем месеца пътищата на двамата се разделиха. И сега Хулио отново е изпълнен с романтични вълнения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Победителите от "Един за друг" вдигнаха втора сватба СНИМКИ

Победителите от последния сезон на риалити формата “Един за друг” вдигнаха втора сватба. Явор и Виктория организираха мечтаната звездна церемония, каквато много им отива.  Пищната церемония се е състояла в София само с най-близките роднини и приятели на двойката.  Бившият сървайвър Явор и любимата му Виктория, която знаем като адреналинка […]

Subscribe US Now