Златистият секси бански на Дона Дерико от “Спасители на плажа”

Мнозина помним култовия сериал от 90-те години “Спасители на плажа”. А красивите, изкусителни актриси, участващи в него, със сигурност няма как да забравим.
Още повече че някои от тях не спират да напомнят за себе си. Като Дона Дерико, която чрез социалните мрежи често показва какво се случва в живота ѝ.
Така в последните дни разбираме, че актрисата вече е готова за летните емоции и настроения. Тя не пропуска да се възползва от все по-топлите слънчеви лъчи и да се излага на техните ласки. На изкусителен кадър, който сподели в профила си в Instagram, виждаме Дона – излегнала се върху зелената трева, а единственото, което носи, е доста оскъден златист бански.
Колкото и времето при Дона да е топло, със сигурност тя допълнително вдига градусите и нажежава страстите – поне у своите последователи, които побързаха да я залеят с комплименти. “Богиня”, “прекрасна”, “златен огън” са само част от суперлативите.
И предвид страхотната фигура, която демонстрира, дори и с днешна дата Дона спокойно би могла да бъде една спасителките от плажа (ако сериала все още го имаше). И нейните 55 години изобщо не биха били пречка.
Дона със сигурност полага усилия, за да поддържа визията си, но вече е признавала и за някои корекции по себе си. “Поставяла съм си ботокс, имам и филъри, импланти и още някои подобрения тук-там”, сподели тя преди време пред Extra.
А любопитното е, че въпреки честото появяване по бански и участието ѝ в “Спасители на плажа”, актрисата не може да плува. Това призна самата тя през 2022 г. в интервю за Fox News. Което е малко странно, предвид че ролята, която я прави толкова популярна, предполага подобни умения. А Дона Дерико не само че получава ролята, но и успява да я запази дълго време, пише Holliwood Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт отново ни изненадва

Великденските празници във Великобритания може и да отминаха още миналата седмица, но допреди ден семейството на принца на Уелс все още беше във ваканция. Сега обаче децата отново са на училище, а Джордж се подготвя и за важната си роля в коронацията на дядо си. Принц Уилям и Кейт Мидълтън […]

Златистият секси бански на Дона Дерико от “Спасители на плажа”

Мнозина помним култовия сериал от 90-те години “Спасители на плажа”. А красивите, изкусителни актриси, участващи в него, със сигурност няма как да забравим.
Още повече, че някои от тях не спират да напомнят за себе си. Като Дона Дерико, която често чрез социалните мрежи разкрива за нещата, които се случват в живота ѝ.
Така например, в последните дни разбираме, че актрисата вече е готова за летните емоции и настроения. Тя не пропуска да се възползва от все по-топлите слънчеви лъчи и да се излага на техните ласки. На изкусителен кадър, който сподели в профила си в Instagram, виждаме Дона – излегнала се върху зелената трева, а единственото, което носи върху себе си е доста оскъден златист бански.
Явно времето при Дона е наистина доста топло, но със сигурност тя самата допълнително вдига градусите и нажежава страстите. Поне със сигурност у своите последователи, които побързаха да я залеят с комплименти. “Богиня”, “прекрасна”, “златен огън” са само част от суперлативите.
И предвид страхотната фигура, която демонстрира, дори и с днешна дата Дона спокойно би могла да бъде една спасителките от плажа (ако сериала все още го имаше). И нейните 55 години изобщо не биха били пречка. Факт е, че актрисата изглежда наистина впечатляващо за възрастта си, с изключително запазен младежки вид.
Дона със сигурност полага усилия, за да поддържа визията си, но е и признавала, че е правила някои корекции по себе си. “Поставяла съм си ботокс, имам и филъри, импланти и още някои подобрения тук-там”, сподели тя преди време пред Extra.
А любопитното е, че въпреки честата изява по бански, а и участието ѝ в “Спасители на плажа”, актрисата не може да плува. Това призна самата тя през 2022 г. в интервю за Fox News. Което е малко странно, предвид, че ролята, която я прави толкова популярна, предполага подобни умения. Но, Дона не само че получава ролята, но и успява да я запази дълго време, пише Holliwood Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златистият секси бански на Дона Дерико от "Спасители на плажа"

Мнозина помним култовия сериал от 90-те години “Спасители на плажа”. А красивите, изкусителни актриси, участващи в него, със сигурност няма как да забравим. Още повече че някои от тях не спират да напомнят за себе си. Като Дона Дерико, която чрез социалните мрежи често показва какво се случва в живота ѝ. […]

Subscribe US Now