Цветелина Грахич и Цеца на една сцена 

Празничен фестивал на гр. Козлодуй събира две сръбски имена от Сърбия и България – Цеца и Цветелина Грахич на една сцена на 23 септември. 

Панаирните дни в града предлагат програма и на други изпълнители, а двете сръбски певици слагат финал на празничните вечери с голям концерт на стадион “Христо Ботев” в Ботев Парк. 

Цветелина Грахич не случайно е изпълнител, който ще се представи на сцената в Козлодуй. Певицата получава специална покана заради таланта си и изключителния репертоар от сръбски парчета, с които ще подгрее публиката преди старта на Цеца. 
Веднага след летния сезон ще бъде представен и нов сингъл от Грахич, която е дала силен ход на кариерата си тази година./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко страхотно изглежда Маги Джанаварова само месец след раждането

В началото на годината разбрахме, че Маги Джанаварова съвсем скоро ще стане майка за първи път. А за всички тези месеци изпълнителката редовно споделяше свои снимки с наедряло коремче. Голямото чакане за новото попълнение в семейството обаче приключи към средата на юли. От профила на Джанаварова в Instagram разбрахме, че […]

Subscribe US Now