Изненадващи проблеми за Натали Портман

Може и да свързваме Холивуд с много блясък и вълнуващи събития, но реалността там далеч не е чак толкова прекрасна, колкото звучи. И на звездите им се случват неприятни случки.
Като например тази с Натали Портман и колегите ѝ от сериала Lady in the Lake. През уикенда те съвсем спокойно са си снимали в Балтимор, САЩ, но изведнъж изневиделица са се появили хора, които са започнали да им отправят заплахи.
Ситуацията е ескалирала до толкова, че един от агресивните мъже даже си е позволил да размаха пистолет. За щастие, не е стрелял с него, а накрая той и останалите от компанията му са се разбягали от мястото. След тревожната случка, съвсем разумно, екипът на продукцията е подал сигнал на полицейското управление в Балтимор, където разследването все още продължава.
Според говорител на полицията, който е дал повече информация за Los Angeles Times, нападателите, които са местни жители, дори са заплашили, че ще се върнат, за да “застрелят някого”, ако продукцията не спре или не им бъдат дадени 50 000 долара.
Най-вероятно нито Натали Портман, нито колегите ѝ от Lady in the Lake ще се върнат на снимачната площадка в Балтимор. Все пак, опасността от евентуално следващо нападение остава. За щастие обаче никой от актьорите няма да остане без работа, тъй като паузата за сериала ще е временна. Очаква се снимките да бъдат подновени с повишени мерки за сигурност, и то най-вероятно на друга локация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е Мис Силикон Жасмина Стоичкова? Ето фактите СНИМКИ

Най-успешната Мис Силикон Жасмина Стоичкова си подари няколко почивни дни. След раздялата с последното си гадже тя се радва на свободата си и в женска компания на Халкидики.  Чаровната брюнетка демонстрира висок стандарт на живот на един от най-елитните плажове в южната ни съседка. Не спира да се хвали със […]

Subscribe US Now