Жената, осъдена, че преследвала футболистите Мейсън Маунт

Световно известните футболисти много често попадат в полезрението на медиите или с новите си скъпи придобивки, или с бъркотиите, в които някои от тях често се забъркват.
Но понякога се случва така, че футболистите не си търсят белята, но все пак им се струпват неприятности. Като например да бъдат преследвани от фенове, които са готови на всичко, за да се докоснат до тях.
А някои като Орла Слоан например искат нещо повече. 21-годишната инфлуенсърка е преследвала футболиста Мейсън Маунт в продължението на месеци. А сред жертвите ѝ са също така Били Гилмор и Бен Чилуел.
Срещу нея е било заведено дело, на което се е признала за виновна. Съдът е отредил да плати по 200 паунда обезщетение на Маунт и Чилуел, като това за Гилмор е в размер на 500 паунда. Като тя също е получила 12-месечна условна присъда.
Слоан е изпращала постоянно съобщения и на тримата в различни периоди. В съда дори е станало ясно, че през 2020 г. е имала интимни отношения с Маунт на парти в къщата на Чилуел. Но в периода юни-октомври 2022 г. е успяла да се сдобие с телефонния номер на футболиста е започнала да му изпраща съобщения.
И дори когато той блокира номера, от който тя му изпраща съобщения, Слоан е намирала нов номер, от който да продължи да тормози футболиста. Разследването е установило, че Орла Слоан е използвала общо 21 телефонни номера за целта.
Когато е видяла, че с Мейсън Маунт нещата няма да се получат, се е прехвърлила на Били Гилмор, като при него е отишла по-далеч, твърдейки, че е бременна. Нещо, което се оказва невярно. Нещо, което футболистът твърди, че му е създало голям стрес и дори не е можел да спи, пише Sky Sports.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанията на семейството на Уил Смит за наркотиците

През годините много знаменитости са правили признания, че са взимали наркотици. Сега същото това откровение прави и семейството на Уил Смит и разкрива повече подробности за причините. Джейдън, най-голямото от децата на Джейда Пинкет и Уил Смит, разкрива, че именно майка му е “въвела” цялото семейство в употребата на психеделици. […]

Subscribe US Now