Гръцките забавления на Луиза Григорова-Макариев

Макар от месец август да остават само няколко дни, това не означава, че лятото си е отишло и трябва да се сбогуваме с мислите за море.
Особено когато морските приключения са ситуирани в съседна Гърция, където почиват не само световноизвестни личности, но родни такива. Като например Луиза Григорова-Макариев и съпругът ѝ Мартин Макариев.
От профила на актрисата в Instagram разбираме, че двамата са се отдали на почивка в южната ни съседка и си прекарват страхотно.
Разходката с лодка и скачането от борда ѝ са били част от забавленията на семейството. 
И докато на повечето снимки не можем да сме сигурни къде се намират Луиза Григорова-Макариев и режисьорът, то на някои от тях са на остров Санторини.
Разбира се, няма как да минем и без обяснения в любов. Под един от постовете си актрисата написа: “Животът е прекрасен, когато ти си там.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси майките на US Open

US Open вече започна и налице са както първите победилите от мачовете, така и напускащите рано турнира. Новак Джокович пък успя да преодолее първия си противник и с това отново се качи на върха на ранглистата при мъжете. Разместване на върха може да има и при жените, но там условията […]

Subscribe US Now