Моника изригна яко към бившия на Емануела след “Игри на волята”: Той е въздух под налягане, подлец и интригант!

Моника напусна “Игри на волята” по медицинска причина, след като падна много лошо и си нарани китката в епична битка за спасение. Лечението й ще продължи дълго, тъй като пораженията са сериозни, но след като излезе от шоуто, силиконката призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с когото си размениха доста грозни думи по време на игрите.

Моника бе гост на Гала в “На кафе” и запитана какво точно се е случило между нея и Мартин, за да ескалират до такава степен отношенията им, врачанката отвърна: Смятам, че той е подлец и интригант, но не само в играта, а и в живота. Мартин е човек, който напада по-слабите, за да изпъкне, да задоволи егото си.
Дени и Рълев от “Игри на волята” ли са новата светска двойка?! СНИМКИ
И не му прави чест, напротив, изглежда смешен, защото един истински мъжкар не би си позволил по подобен начин да обиди жена, и то в национален ефир. Той е въздух под налягане!

Един истински милионер не би влязъл в такъв тип предаване, за да търси показност. Лично от Емануела (фолкпевицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил известност цял живот, дори е търсил известност на неин гръб, но не му се е получило”, заяви с категоричност Моника.
Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинения срещу силиконката от Враца, като жестокия скандал помежду им втрещи всички./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кога Дженифър Лопес се е чувствала несигурна в тялото си

Всяка една майка знае колко трудно и психически, и физически е човек да се върне към формата си преди раждането. Изисква се много труд, лишения и безкрайна отдаденост. Оказва се, че дори Дженифър Лопес, която е известна със страхотната си форма, е преминала през труден етап след раждането на близнаците си.  […]

Subscribe US Now