Луда радост за Иво Аръков, стана баща за първи път СНИМКИ

Иво Аръков стана татко за първи път, а радостната новина съобщи лично той в профила си в социалните мрежи, но не с пост, а в стори. Актьорът качи две снимки, които са достатъчно красноречиви за това, което му се случва в този момент

И ако очаквате да видите традиционното бебешко краче или ръчичка, ще останате изненадани от начина, по който той издаде важното събитие. Ето как Аръков обяви, че е станал баща:
Потрес! Иво Аръков заприлича на Джизъса, в мрежата го попиляха СНИМКИ

На първата е любимата му Габриела по бански, вероятно снимана преди да забременее, защото се вижда, че е в топ форма и без каквото и да е било коремче. А на следващия кадър Аръков вече пише: “Поздравления за приятелката ми, която днес стана “MILF” ” (определение на английски за секси мамче).
Ето какъв пол е бебето на Иво Аръков и Габриела СНИМКИ
На втората снимка актьорът е гол до кръста и е нарекъл себе си “Sugar daddy”. Двамата с Габриела все още нямат нито годеж, нито брак, не говорят и за сватба, и изглежда така им харесва повече – предвид факта, че актьорът продължава да се обръща към Габриела с “приятелката ми”.
Бебето е момченце, но двамата все още пазят в тайна какво име са избрали./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда Дженифър Лопес без грим

За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен вид, когато се появи на тазгодишната Met Gala. Почти не отразихме отсъствието на съпруга ѝ Бен Афлек (оказа се, че е имал неотложни работни ангажименти), тъй като певицата беше просто неотразима. Но освен елегантната ѝ рокля, нямаше как да не ни направи впечатление […]

Subscribe US Now