Как изглежда Дженифър Лопес без грим

За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен вид, когато се появи на тазгодишната Met Gala. Почти не отразихме отсъствието на съпруга ѝ Бен Афлек (оказа се, че е имал неотложни работни ангажименти), тъй като певицата беше просто неотразима.
Но освен елегантната ѝ рокля, нямаше как да не ни направи впечатление и перфектният ѝ грим. Под него обаче лежи една също толкова перфектна основа – кожата на Джей Ло е винаги хидратирана и с приятен загар. Певицата и преди е казвала, че не постига тена си със слънчеви бани, а разчита на автобронзанти за тяло.
Друга част от тайните си за впечатляващата си визия Дженифър Лопес разкри в Instagram. Разбира се, продуктите, които използва, са част от линията ѝ JLO Beauty.
Певицата започва видеото със сияещо, свежо лице и облечена в нежен халат. Обяснява, че ще покаже характерния си бърз, петминутен грим в няколко лесни стъпки, който е идеален за непринудена вечер с приятелки.
Още от пръв поглед прави впечатление колко добре изглежда Джей Ло без грим. И явно го постига по следния начин. Най-напред тя нанася серума That JLO Glow Beauty, последван от хиалуроновия овлажнител That Blockbuster и околоочния крем JLo Beauty.
Грим продуктите пък са съвсем минимални – единствено хайлайтър в цвят розово шампанско, малко блясък за устни и спирала за по-изразени мигли. Певицата не пропуска да добави и големите кръгли обеци. Както сама казва, те са просто задължителни.
Като финална стъпка за безупречен външен вид, Дженифър Лопес препоръчва да загладим бебешките коси, за да не стърчат нелепо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвия Кацарова подслони новия зет, а той призна, че Теди е...

Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на любовта и не го крие от никого. Щерката на Силвия Кацарова отново има връзка с чеха Ян, който е бивш национален състезател по хандбал. И този път Теди Кацарова не изневери на стила си да се влюбва в чужденци. А заради […]

Как изглежда Дженифър Лопес без грим

За последно Дженифър Лопес ни зашемети с безупречния си външен вид, когато се появи на тазгодишната Met Gala. Почти не отразихме отсъствието на съпруга ѝ Бен Афлек, който в крайна сметка се оказа, че е имал неотложни работни ангажименти, тъй като певицата беше просто неотразима. Освен елегантната ѝ рокля, нямаше как да не ни направи впечатление и перфектният ѝ грим. Под него обаче лежи една също толкова перфектна основа – кожата на Джей Ло е винаги хидратирана и с приятен загар. Певицата и преди е казвала, че не постига тена си със слънчеви бани, а разчита на автобронзанти за тяло.
Друга част от тайните си за впечатляващата си визия Дженифър Лопес разкри в Instagram. Във видео тя сподели тайната си за озарена кожа. Разбира се, продуктите, които използва, са част от линията ѝ JLO Beauty.
Певицата започна видеото със сияещо, свежо лице, облечена в нежен халат и обясни, че ще покаже характерния си бърз, петминутен грим в няколко лесни стъпки, който е идеален за непринудена вечер с приятелки.
Още от първия кадър на видеото прави впечатление колко добре изглежда Джей Ло без грим. И явно го постига по следния начин. Най-напред тя нанася серума That JLO Glow Beauty, последван от хиалуроновия овлажнител That Blockbuster и околоочния крем JLo Beauty.
Грим продуктите пък са съвсем минимални – единствено хайлайтър в цвят розово шампанско, малко блясък за устни и спирала за по-изразени мигли. Друго, което певицата не пропуска да добави към визията си, са големите ѝ кръгли обеци. Както самата тя казва, те са просто задължителни.
Като финална стъпка за безупречен външен вид, Дженифър Лопес препоръчва да загладим бебешките коси, за да не стърчат нелепо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наталия Симеонова изригна: Насилниците у нас не се страхуват от закона! ВИДЕО

Аз съм голям пацифист. Подкрепям идеята ти да се спре продажбата на оръжия. Така отговори водещата Наталия Симеонова на актьора Сашо Кадиев в “Преди обед”. Тази седмица емблематичната блондинка е гост коментатор заедно с Игор Марковски. От разговора им, освен, че  е против оръжията, с които напоследък доста се злоупотребява за […]

Subscribe US Now