Бритни Спиърс отново захвърли всички дрехи

В мемоарите на Бритни Спиърс, носещи заглавието The Woman in Me, певицата ни разкри доста интересни подробности от живота си. Като например, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. В книгата изпълнителката даде отговор и на един въпрос, който от няколко години измъчва феновете ѝ.
А именно защо толкова често публикува свои голи снимки в социалните мрежи. Оказа се, че по този начин се чувства свободна да изразява себе си и сексуалността си.
И като стана дума за голи снимки и изразяване на сексуалност, Бритни Спиърс е готова с нова доза провокация с поредните кадри без дрехи. Певицата отново заряза банския си костюм в една от последните публикации в Instagram. “Това съм само аз”, пише под снимката 41-годишната носителка на Грами, на която след ден ѝ предстои да стане на 42. 
На въпросния кадър я виждаме да носи обеци на плажа и нищо друго. Спиърс показва голото си дупе, докато се усмихва през рамо и покрива гърдите си с две ръце.
Сянката на неидентифицирания фотограф се вижда в пясъка зад нея. По всичко личи, че кадърът не е нов, защото Спиърс сподели почти идентичен през октомври.
Принцесата на попа, която е деактивирала коментарите за всички свои публикации, за последно позира без дрехи във видео, качено във вторник, 28 ноември. Тя пожела многократно “добро утро” на последователите си в странния клип, заснет в леглото й, където отново е гола и с ръце крие гърдите си. Тъй като очевидно Бритни е на гола вълна, чудим се какво ли ни е подготвила за рождения си ден на 2 декември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Дяволският" урок по мода на Емили Блънт

“Дяволът носи Прада” се утвърди като толкова любим филм на модните маниаци, че те винаги с радост (и може би малко носталгия) посрещат всеки споделен спомен от замесените в неговото създаване. Наскоро Емили Блънт отново се замисли върху хитовия филм и разкри какво е научила от него – почти две […]

Subscribe US Now