Ето как изглежда синът на Марк Антъни и Надя Ферейра

До момента Марк Антъни и Надя Ферейра оставаха доста дискретни по отношение на личния си живот и най-новия член на семейството. Двойката, която сключи брак през февруари 2023 г., посрещна своя наследник няколко месец след това.
И въпреки че измина близо година от събитието, те пазят ревниво бебето и светът не беше виждал малкото му личице. В интерес на истината, отне и доста време преди официално да потвърдят пола му и да разберем, че е момче.
Сега, благодарение на парагвайския модел, за пръв път получаваме близък кадър, на който се вижда лицето на наследника на Марк Антъни и Надя Ферейра.
“Честити девет месеца, мое всичко. Мама и тати те обичат”, пише Надя Ферейра под снимката в социалните мрежи, на която ясно се вижда, че момченцето ѝ, на което името все още не е известно, е наследило красивите сини очи на майка си и чаровната усмивка на баща си. 
Марк Антъни и Надя Ферейра предизвикаха романтични слухове след излизане в Мексико Сити през 2022 г. Те потвърдиха връзката си чрез Instagram със селфи, направено в самолет през март същата година. “Нека Бог умножи всичко, което ни желаете”, написа тогава певецът под публикацията.
Само три месеца след като официализираха връзката си в Instagram, двойката потвърди новината за годежа си по време на парти в ресторант Sexy Fish в Маями, Флорида. На 28 януари 2023 г. Ферейра и Антъни сключиха брак по време на звездна церемония в Маями. Сред гостите на събитието, проведено в музея на изкуствата Pérez, бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. Малкият им наследник се роди през юни 2023 г.
Марк Антъни е баща на шест деца. Освен синът му с 24-годишната Ферейра, той има дъщеря Ариана (30 г.) и син Чейс (28 г.) от бившата си приятелка Деби Росадо, както и синове Кристиан (23 г.) и Райън (20 г.) от бившата съпруга Даянара Торес. Освен това Антъни е баща и на близнаците Еме и Максимилиан (16 г.), които има с бившата си съпруга Дженифър Лопес.
През 2016 г. певецът на “You Sang to Me” разказа пред Sunday Morning на CBS за своето “единствено съжаление” за навлизането в развлекателната индустрия. “Единственото, за което съжалявам, е, че това, което избрах да направя, ми отне толкова много време”, споделя той. “Какво щях да направя, ако бях татко, който си стоеше вкъщи и имаше възможност да е свидетел на всяка секунда от всичко. Щях да го харесам. Не се получи така.”
Той продължава с думите: “Това е единственото нещо, което просто ме дърпа и това е най-голямата жертва. И започваш да се чудиш дали си струва си всичко това. Струваше ли си?”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато баща ти е Арнолд, но ти не се гордееш с това

Арнолд Шварценегер е един от най-популярните актьори на всички времена и със сигурност всеки, който го познава, би се хвалил и гордял с този факт. Но сме виждали не един и два примера на деца на известни родители, които правят какво ли не, за да останат встрани от тяхната слава и да […]

Subscribe US Now