Връща се в ефир, ама друг път: Гавазова намери по-доходоносна професия

Носят се слухове, че Биляна Гавазова ще се върне на екран. И не говорим само за участие в “Черешката на тортата”, а въобще да се върне към работата си. 

Това се оказа силно преувеличено, тъй като тя се е захванала със съвсем нова професия. Много неочаквано за нея е да поеме в тази посока. 
Тв водещата е направила своя агенция за пиар и маркетинг.  В новото начинание има съдружничка – колежката й от бТВ радио Тереза Захариева – Апостолова, с която се познават от 15 години.

Когато Биляна изненадващо напусна сутрешния блок през март миналата година двете решават да създадат своя компания.
„Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите родни медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилна основа. До покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. Летим от щастие. Работим с кеф, вдъхновение и усмивки на лицата“, призна Биляна Гавазова в социалните мрежи. Наскоро тя се похвали с диплома за завършен курс по имейл маркетинг в Софтуерния университет, който завърши с пълно отличие.
Тя вече има своите клиенти и сред първите е компанията на мъжа й Тодор. Той отвори магазин преди години и е лидер в доставката и монтажа на подови настилки, стенни покрития, мозайки и обзавеждане на баня./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Загърби ли кралица Летисия старите вражди

Освен че събра много от кралските величия на Европа на едно място, погребението на последния гръцки крал Константинос Втори стана причина да бъде повдигната една позабравена тема от миналото. Кралица Летисия, която присъства на погребението в Атина заедно със съпруга си, беше забелязана в компанията на принцеса Мари-Шантал, като двете […]