Миа Халифа за разликата между порното и армията

Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са запознати с кариерата ѝ.
Все пак, за всички, които по някакви причини са в неведение, нека кажем, че Миа Халифа е американка с ливански корени, която има няколко филма за възрастни. И макар че кариерата ѝ продължи около три месеца, тя се превърна в една от най-големите звезди в индустрията.
Наскоро бившата порно звезда каза, че да служиш в американската армия е “по-лошо” от това някой да продава тялото си онлайн.
Това сподели самата Халифа в разговор в TiKTok с комедиантката Зиве Фумудо, а точно този откъс от интервюто вече има над 3 млн. реакции и споделяния в социалната платформа.
Фумудо пита Миа каква е разликата от това да си в OnlyFans, да си във филми за възрастни и да си холивудски актьор и дали във всички случаи не става въпрос за търговия с тялото.
“Има ли разлика между тези три неща, или в крайна сметка всички продаваме телата си по някакъв начин?”, продължава въпроса си комедиантката. На това запитване Халифа е категорична.
“Честно казано, мисля, че да продаваш тялото си, като ако се придържаме към това определение, да си в армията и по точно в американската армия е по-лошо от това да си в OnlyFans”, отговаря Халифа. “Да си в армията означава да продаваш тялото си на правителството”, убедена е тя.
В разговора си със Зиве Фумудо тя обяснява, че много млади жени прибягват до порното или до платформи като OnlyFans, за да платят високите си такси за колеж и университет, както и да се отърват от бедността, в която са родени. После тези жени обаче много трудно се отърсват от стигмата, че са били в порно бранша, макар и да на са наранили никого.
“Ефектите от воденето на война са доказани и дълготрайни – инвалидизация, трайни физически увреждания, посттравматичен стрес”, обяснява Миа Халифа. Тя допълва, че винаги има избор пред себе си – да се снима за OnlyFans, да се пренасочи към някоя друга платформа за еротично съдържание, да се върне към истинското порно, ако реши в един момент за разлика от войниците, които  нямат никакво право на избор.
“Аз имам пълен контрол над тялото си, дори и да снимам порно. Един войник няма права над тялото си”, категорична е Миа Халифа.
Думите на бившата порно актриса предизвикаха противоречиви реакции и коментари. Мнозина смятат, че тя е напълно права и че да раняваш и убиваш хора заради държавата си е нередно.
Други обаче никак не са съгласни с Халифа: “Едно е да допринасяш някак си за обществото, друго е да го правиш с петима мъже едновременно”, заявява един от потребителите под клипа на Фумудо.
Халифа в момента изкарва около 10 хиляди долара на ден от OnlyFans, пишат от Daily Wire. Нейната страница е описана като “безопасна за работа, но пикантна”. Не е ясно какъв тип съдържание има на страницата ѝ точно, защото не сме абонирани, но сме сигурни, че е доста провокативно и секси.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Халваджиян взриви с тези думи за Кремена СНИМКА

Няма начин Маги Халваджиян да не предизвика вниманието, особено когато думите, които отправя публично, са адресирани до любимата му Кремена. “Не жена, а цял викинг!” Така продуцентът честити рождения ден на жена си, а поста му очаквано изстреля десетки коментари след себе си в социалните мрежи. Гала втрещи с признание какво […]

Subscribe US Now