Лили Иванова се разболя, а мястото й зае… СНИМКА

Лили Иванова е трябвало да има участие уикенда, но здравословното й състояние не е позволило. Примата на родната популярна музика не могла да се отзове на фирмено парти, но се появил неин любопитен заместник.

Ангажиментът бил свързан с голямо фирмено парти, а на събитието са присъствали още Васил Найденов, Орлин Горанов и други големи имена от родната музикална сцена.
Лили Иванова изби рибата с тази СНИМКА от рождения си ден, показа на колко е години

След като разбрали, че Лили Иванова няма как да дойде, организаторите се свързали със Стефан Илчев, който успял да замести успешно голямата ни певица, пише “Телеграф”. Както знаем, Илчев може да изпълнява много сполучливо не само песни на примата, но и редица други хитове, освен тези в собствения си репертоар.
100 Кила се размечта за Лили Иванова! Шокира с тези думи за Примата
Припомняме, че с брилянтното си изпълнение именно на хита на Лили Иванова “Камино”, Стефан спечели първото място в седмия сезон на шоуто за имитации “Като две капки вода” преди три години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как изглежда порасналата дъщеря на Джери Халиуел от Spice Girls

Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка група Spice Girls от години вече страни от светлините на прожекторите. Защото се е отдала на своето семейство и грижите за децата. И ако понякога припомня за себе си, то е преди всичко заради нещата, свързано именно със семейството. В […]

Subscribe US Now