Кой е Макс Морандо – гаджето на Майли Сайръс

Майли Сайръс сигурно все още празнува спечелването на първите си две статуетки Грами от церемонията, която се състоя в неделя.
Тогава направиха впечатление две неща. Едното бе, че умишлено или не забрави да спомени баща си Били Рей Сайръс в благодарственото си обръщение. А другото, че на церемонията бе в компанията както на майка си Тиш Сайръс, така и на половинката си Макс Морандо.
Двамата запалиха искрата на съмнение, че са нещо повече от приятели в края на 2021 г., когато бяха заснети в опасна близост един до друг в бекстейджа Miley’s New Year’s Eve Party. А ето и какво знаем за него. 
Според People, Макс Морандо е роден през 1998 г., което означава, че е с шест години по-малък от Майли Сайръс. И той е музикант, но не се изявява с пеене, а със свирене на различни инструменти като барабани и китара.
От 2015 г. до 2018 г. е бил барабанист на Regrettes, а в момента се подвизава в група на име Liily. В интервю за  British Vogue Майли Сайръс пояснява, че са се запознали на “среща на сляпо” и явно нещата се развиват повече от добре.
Освен с музика Макс Морандо обича да се занимава и с мода, като е взимал участие в създаването на някои от тоалетите на Сайръс. Морандо е работил заедно с Майли Сайръс по две от песните ѝ от албума ѝ Endless Summer Vacation – “Handstand” и “Violet Chemistry”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майкъл Дъглас е неузнаваем

Въпреки че е вече на 79 години, Майкъл Дъглас явно все още няма никакво намерение да слиза от екран. А съвсем скоро ще го видим и в нов минисериал, в който влиза в ролята на една от най-известните личности в американската история – Бенджамин Франклин. Докато очакваме премиерата на Franklin в […]

Subscribe US Now