Правила ли си е пластична операция Кристина Апългейт

Появата на Кристина Апългейт на наградите Critics Choice Awards тази седмица се случи почти два месеца след първата ѝ публична поява след обявяването на диагнозата множествена склероза. Заедно с колегите си от “Женени с деца” тя отпразнува получаването на звезда на Алеята на славата в Холивуд.
На наградите обаче Кристина Апългейт отиде ръка за ръка с дъщеря си, като двете направиха впечатление с визиите си. Бяха се облекли в черно, а визията на Сейди Грейс Ленобъл дори има интересна история. Костюмът ѝ всъщност преди е принадлежал на известния музикант от Stone Temple Pilots и Velvet Revolver Скот Уейланд, който почина през 2015 г.
“Скот даде този костюм на съпруга ми, Мартин, отдавна през славните 90-те години”, написа Кристина Апългейт в Twitter. В поста си тя обяснява също, че дъщеря ѝ се е появила само с една обувка, защото е счупила глезена си.
Появата на актрисата от “Женени с деца” предизвиква и един конкретен коментар, свързан с външния ѝ вид. Но не заради тоалета ѝ. Самата Кристина Апългейт разкрива за получаването на съобщение от човек, който я критикува заради начина, по който изглежда. Той я обвинява в това, че не заболяването множествена склероза е променило външния ѝ вид, а пластична операция (при това правена от лош хирург) и е измамница, а не истинската Кристина Апългейт.
Актрисата обаче отвръща на нападката така, както и трябва. След първоначалното учудване “Какво им става на хората?” тя просто се засмива, пише Entertainmnet Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мая Савова си вкара автогол заради силикон и пищно деколте в "Черешката на тортата" ВИДЕО

Мая Савова изненада с диетично меню в “Черешката на тортата”, което привлече интереса дори и шеф Манчев, но не кулинарните умения, а пищните силиконови форми центрираха зрителското внимание. Жената на спортния журналист Крум Савов винаги е приковавала вниманието с пищните си форми, но в този случай направо смая зрителите, защото заложи […]