Фенки пощуряха по Генчо от “Игри на волята”, а гаджето му… СНИМКИ

Генчо от настоящия сезон на “Игри на волята” бързо набра популярност в социалните мрежи, а напоследък предизвиква много бурни реакции от фенките си.

Земеделецът май се оформя като новия риалити секссимвол, след като е системно затрупван от палави коментари и хвалебствия във виртуалното пространство. Както се казва, не му липсва женско внимание.
Генчо от “Игри на волята” накара гаджето си да онемее след тази изненада СНИМКА
“Красив звяр си”, “Генчо, прекрасен мъж си”, “Толкова много ти се радвам. Няма много такива мъже като теб – добър, честен, уравновесен, достоен… и още много, много качества, които притежаваш. Голям пример си за мъж”, пишат му фенките.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gencho Genchev (@genchomg)

Секс оферта! Николас за Валери от “Игри на волята”: Бих му хванал джойстика и… ВИДЕО 18+
Въпреки че наскоро стана ясно, че Генчо си има приятелка – лекоатлетката, модел и архитект по образование Преслава Пачеманова, която е достатъчно красива, за да не се тревожи от случващото се, това определено не притеснява напористите дами, които стават все по-дръзки в писанията си към него. Още повече, че самият Генчо прави нужното, за да не поражда съмнение. Тези дни риалити звездата затрупа нежната си половинка с червени рози./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gencho Genchev (@genchomg)

Източник: blitz.bg
Next Post

Лео Бианки проговори за преживения кошмар и коварната диагноза СНИМКА

Последните няколко месеца са били буквално кошмарни за чаровния кулинар Лео Бианки, а за състоянието му знаели единствено най-близките му. Здравословното състояние на популярния готвач се влошило и той постъпил в болница “Токуда” на лечение, мислейки си, че има рак на стомаха. Отслабнал рязко, имал кръв в урината и докторите съмнявали за […]

Subscribe US Now