С кого Леонардо ди Каприо е посрещнал Нова година

Леонардо ди Каприо е от известните личности, на които спокойно можем да кажем, че не им върви особено в любовта.
Но през последните месеци, след раздялата си с Камила Мороне, актьорът бе свързан с две красиви дами. Първо това бе Джиджи Хадид, която от известно време също е без партньор до себе си след раздялата със Зейн.
А най-пресните слухове са, че има нещо между Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас – дъщерята на Лоренцо Ламас. Оказва се, че двамата продължават да прекарват време заедно и това им харесва.
Според Glamour Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас са посрещнали Нова година на яхтата на актьора, която тогава се е намирала около Сейнт Бартс – доста популярна дестинация за звездите.
Въпреки това остават твърденията, че двамата са просто приятели, пише Glamour. Според Page Six, на борда на яхтата за празненството са били още Дрейк и Тоби Магуайър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Навръх Нова година: Фолк звездите пируват с любовници, показаха зашеметяващи тоалети СНИМКИ

По традиция и тази година ще ви покажем къде посрещнаха новата година едни от най-обичаните фолк звезди и какви тоалети избраха за тази специална вечер, в която всички те извиват глас срещу двойни хонорари.  Не можем да подминем факта, че всички се бяха постарали повече от обикновеното и определено блестяха […]

Subscribe US Now