Колко строга с децата си е Сара Мишел Гелар

Сара Мишел Гелар поставя граници, когато става въпрос за социални медии.
Говорейки с Yahoo Life в поредицата им за родителство 45-годишната актриса обяснява, защо тя и Фреди Принц Джуниър не позволяват на децата си да имат собствени профили в социалните мрежи. Гелар и съпругът ѝ имат дъщеря Шарлот Грейс на 13 г. и син Роки Джеймс – на 10 г.
“Правилата ни сигурно са доста по-строги от тези на повечето родители. Децата ни нямат социални мрежи, дори нямат право да влизат в такива. Понякога ни казват, че сме доста строги, но аз им отговарям, че това не пречи на техните приятели да ни идват на гости, така че всичко е наред”, споделя Гелар.

Сара Мишел Гелар се определя като “строга майка”, но не съжалява за налагането на правилата у дома.
“Смятам, че децата трябва да знаят къде е границата, защото това ще им помогне да се развиват. Не сме лоши, не сме изключително стриктни, но имаме правила. Така, както аз спазвам моите правила, очаквам същото от децата ми”, категорична е тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Упс, Бритни пак се съблече гола

От мига, в който официално се избави от попечителството на своя баща, Бритни Спиърс не спира да се отдава на всичко онова, което ѝ е било забранено през последните години. В момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. В това число попадат екзотични […]