Повод за празник в семейството на Брус Уилис

През изминалата неделя, 14 май, в САЩ отбелязаха Деня на майката. А той се оказа особено специален за семейството на Брус Уилис. Бившата и настоящата му съпруга, всичките му дъщери, майка му и дори първата му внучка се събраха заедно.
Ема Хеминг – настоящата г-жа Уилис, публикува снимка от отбелязването на празника. На нея виждаме Деми Мур с трите й дъщери от актьора Румър, Талула и Скаут. Там са и дъщерите на Ема с Брус Мейбъл и Евелин.
“Какъв супер специален ден за семейството ни – празнуваме първия Ден на майката на Румър Уилис”, пише Ема. На 18 април най-голямата дъщеря на Брус Уилис стана майка за първи път – тя и партньорът й Дерек Ричард Томас посрещнаха дъщеричката си Луета.
Деми Мур също сподели снимката, като написа: “Перфектен начин да отбележим деня на мама. Четири поколения майки и дъщери.” На кадъра се вижда най-новото попълнение в семейство Уилис Луета, както и майката на Брус Уилис Марлийн, и майката на Ема Хеминг.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е общото между Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари и Меган Маркъл плащат огромни суми за охрана всеки месец. Въпреки че медийният интерес към тях сякаш намаля в последните месеци, папараците не спират да ходят по петите им и съпрузите явно не се чувстват сигурни, ако нямат зад гърба […]

Subscribe US Now