Какво е общото между Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари и Меган Маркъл плащат огромни суми за охрана всеки месец. Въпреки че медийният интерес към тях сякаш намаля в последните месеци, папараците не спират да ходят по петите им и съпрузите явно не се чувстват сигурни, ако нямат зад гърба си едни от най-добрите охранители.
В деня на коронацията на крал Чарлз бяха разпространени папарашки снимки на Меган от нейна разходка сред природата. Някои я обвиниха, че тези кадри са добре обмислен ход, с който иска да покаже на всички как не се интересува от случващото в кралския двор и много повече харесва сегашния си живот.
По-наблюдателните пък забелязаха от снимките, че Хари и Меган май си имат нов бодигард. И той не е случаен, а добре познат в звездните среди зад Океана. Същият мъж сме виждали преди няколко години да ходи плътно зад Ким Кардашиян и да се грижи никой да не припарва до нея.
Преди дни друг бивш охранител на Маркъл коментира, че тя най-вероятно е наела новия не само с цел сигурност, но и за да покаже, че може да си позволи някой от малкия отбор елитни бодигардове, които са любимци на богатите и известните, предава Page Six.
Няколко месеца по-рано Хари и Меган уволниха своя предишен охранител, който може да се похвали, че е работил и за Майкъл Джексън. Оказа се обаче, че обича да кара пил и това му струва възможността да охранява бившата кралска двойка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Наскоро Джорджина Родригес сподели поредица снимки, на които е в небесносин бански от две части край басейна и в градината на къща – вероятно домът на двойката в Рияд, Саудитска Арабия. Но освен че си спечелиха над милион харесвания само в първия час, те се сдобиха и с доста ядосани коментари. […]

Subscribe US Now