Новата Мис България разкри какво я е сполетяло след коронясването ВИДЕО

След като Елизабет Кравец бе обявена за новата Мис България бе гост в подкста “Не съм такъв човек”, където разкри неподозирана история. Думите й ясно показват какви сме хората и колко бързо се променяме, когато някой го дават по телевизията. 

Най-красивата българка за 2023 година се ожали от предателства и лицемери, с които явно ще се сблъсква все повече. 
Преди да получи короната, Елизабет се разминавала с някои момичета от училището си, чиято компания никога не би търсила. Но щом спечели титлата отношението на въпросните момичета се променило и изведнъж искали да бъдат първи приятелки. Този внезапен обрат в отношението на момичетата породи много въпроси и недоумения у Елизабет.
Въпреки стремежите им за приятелство, Елизабет се оказа подложена на много нападки, които съобщаваха, че тя не е достойна да носи титлата на най-красивата българка. Основната причина за тези атаки е произходът й. От разкритията стана ясно, че баща й е полуевреин-полуукраинец, а майка й е наполовина българка и наполовина украинка.
 

Тези нови информации възпламениха дебатите в обществото. Някои хора смятаха, че истинска Мис България трябва да бъде чистокръвна българка, за да представлява достойно страната на международна сцена. Въпреки че Елизабет живее от 9 години в България и се самоидентифицираше като българка, тези аргументи предизвикаха вълна от критики и съмнения относно легитимността на титлата й.
И въпреки че е преживяла множество проблеми след слагането на короната, Елизабет се е показвала устойчива и смела, изпълнявайки ангажиментите си като Мис България. Тя се стреми да промени отношението на хората и да развали стереотипите, които ги подкрепяха. Вместо да се поддава на нападките, тя използва преживяното, за да привлече вниманието върху проблема за предразсъдъците и недопускането на хора със смесено етническо произход да се интегрират успешно в обществото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко близка е Салма Хайек с доведения си син Августин Джеймс

Салма Хайек отдели време от натоварената си програма, за да посети родната си страна. Холивудската звезда бе в Мексико, споделяйки известно време с любимите си хора, включително и с дъщеря си Валентина Палома и доведения си син Августин Джеймс – който е плод на връзкат между супермодела Линда Еванджелиста с […]

Subscribe US Now