Колко близка е Салма Хайек с доведения си син Августин Джеймс

Салма Хайек отдели време от натоварената си програма, за да посети родната си страна. Холивудската звезда бе в Мексико, споделяйки известно време с любимите си хора, включително и с дъщеря си Валентина Палома и доведения си син Августин Джеймс – който е плод на връзкат между супермодела Линда Еванджелиста с Франсоа-Анри Пино.
Латиноамериканската актриса документира сладките моменти с близките си. В Instagram профила си тя публикува кратки видеа, в които тя и децата се отдават на кулинарни изкушения в мексиканския ресторант Jazamango, в Южна Долна Калифорния. Салма опитва от изкусително изглеждащия шоколадов десерт, оформен като огромна ягода, а за момент се вижда и дъщеря й, която я прегръща.
Друго видео пък показва Августин, който хапва същото сладко изкушение.
“Шоколадът се предлага във всякакви форми”, написа Салма към публикацията и явно е останала толкова доволна, че дори споделя снимка с кухненския персонал на ресторанта.
Семейството на Салма Хайек изглежда много сплотено, а тя самата е приела изцяло Августин като свой доведен син. Още повече, че той и Валентина са почти връстници. Преди време тримата бяха заснети заедно на червения килим на събитието Time 100 Gala, доказвайки още веднъж, че имат добри отношения помежду си, както пише Hola.
Линда Еванджелиста също е говорила за близката си връзка със Салма преди, разкривайки, че дори се е погрижила за нея в момент, когато е била болна и дори ѝ е приготвила вкусна храна, за да може да се възстанови. “Салма се качи на самолета с дъщеря си, дойде вкъщи и направи вечеря за Деня на благодарността. Дори ме попита какво искам – а аз исках нейното мексиканско пиле с трюфелирани картофи. И тя прекара целия ден в кухнята и го приготви съвсем сама”, каза Линда пред Vogue. “Децата ѝ помогнаха накрая и така направихме един незабравим празник.”
Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино, но през периода 2005-2006 г. двамата за кратко се разделят. Тогава бизнесменът започва връзка с Линда, от която се ражда синът им Августин (16 г.). Това обаче не се превръща в повод за напрежение между двете жени. Дори напротив – по всичко изглежда, че са доста близки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички говорят за чорапите на Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм седна на първия ред на модното шоу на жена си в Париж, но изборът му на тоалет стана причина за разпалени дискусии. 48-годишният бивш футболист подкрепи Виктория по време на представянето на колекцията й за пролет/лято 2024 на Седмицата на модата в Париж, заедно с три от децата […]

Subscribe US Now