Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

Джон Траволта беше гост на популярния музикален фестивал в Санремо преди броени дни, но появата му не предизвика похвали и аплодисменти, а дори напротив – бурен смях, критики и дори вулгарни обиди.
Звездата от “Брилянтин” и “Криминале” си навлече гнева на италианците, заради “скования си танц” на песента на Ромина Пауър “Ballo del Qua Qua” – детска песничка, която наподобява мелодията на патешкия танц. А ето и как точно се стига дотам.
След като отговори на няколко въпроса от сцената на фестивала, актьорът беше помолен да пресъздаде някои от най-емблематичните си танцови движения, по-специално на песента “You Never Can Tell” от филма “Криминале” на Куентин Тарантино, преди да бъде поканен да се разходи сред публиката под звуците на Bee Gees от “Треска в събота вечер”. 
Джон Траволта обаче не подозираше, че най-лошото тепърва предстои. Вместо да се върне на сцената, Траволта беше изведен от театъра в Санремо навън, където бързо трябваше да се научи да танцува “Il Ballo Del Qua Qua”.
Траволта обаче никак не изглеждаше развеселен от развоя на събитията. Въпреки че усърдно се зае със задачата, научи движенията и затанцува под причудливата патешка мелодия, според италианците не е проявил нужния ентусиазъм. И изглежда, че няма следа от представянето му по нито един от телевизионните канали на RAI и социалните канали на медиите, защото се твърди, че Траволта не е дал разрешението си да бъде показан. 
Незаинтересоваността на Траволта от изпълнението ядоса много от италианците, които написаха доста негативни коментари в личния му акаунт в Instagram. Актьорът дори отказал да носи патешка шапка, с което провокирал допълнително гнева на италианските си фенове. Скандалът вече е известен в Италия като “Траволтагейт”, пише Euronews.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първите думи на Чарлз след диагнозата рак

От няколко дни всички говорят за диагнозата рак на крал Чарлз. Обявяването на подобни подробности за здравословното състояние на действащ монарх изненада мнозина. А след него от двореца заявиха, че няма да дават редовно информация как върви лечение на краля. Но това не значи, че той ще се скрие изцяло от общността и няма […]

Subscribe US Now