Какво мисли за секса и връзките Емили Ратайковски

Въпреки че сега е доста заета с майчинските си задължения и след раздялата със съпруга ѝ, на Емили Ратайковски явно ѝ остава свободно време, в което да размишлява по темата за сексуализирането на жените, връзките и секса.
През юли, след четиригодишен брак, Емили и Себастиан Беър-Маклард окончателно се разделиха. Това обаче далеч не означава, че тя ще скърби тайно и тихо. Даже напротив – Емрата ни показва силния си и еманципиран дух така, че да ни привлече вниманието.
Точно това направи тя с видеата, които наскоро качи в TikTok. В тях съвсем честно си споделя възгледите за любовта, секса, връзките и влиянието на патриархалното общество.
В един от клиповете Емили Ратайковски изразява абсолютното си съгласие с твърдението на психотерапевт, че тайната на женската сексуалност се крие в това самата жена да се чувства секси и да мисли за себе си, че е секси, пише E! News.
“Това е толкова вярно”, казва Емили и обяснява, че е така, защото жените просто са свикнали да обръщат внимание на реакциите на мъжете, че когато правят секс, през цялото време си мислят дали са секси или не. Според нея дамите просто не е нормално да се фокусират върху това да бъдат възприемани като сексуални обекти, а по-скоро самите те трябва да знаят как са изразят собствената си сексуалност.
След всички тези обяснения няма как да не ни стане ясно, че всички тези теми за секса и взаимоотношенията продължават силно да вълнуват Емрата. Но освен тях тя има мнение и за патриархата, и за сексизма като явление.
По думите ѝ при патриархата съществува разбирането, че мъжете просто “получават жените си”, един вид са им даденост и подсигурени.
“Като човек, който е сам отскоро и мисли за срещи и такива неща, наистина наблюдавам това при приятелите ми и в разговорите около това.”
Ето, че от последното признание на Емили Ратайковски имаме и новина. Не само оставаме с впечатлението, че тя не има доста категоричен и зрял поглед върху връзките и сексуалността, но е и готова отново да се обвърже. Честито на мъжката половина от населението. Мъжете могат вече да се подреждат в редица.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Фокс пак прикова погледите ни

Не е минал и месец от последната провокация на Джулия Фокс и ето, че сега отново сме свидетели на поредната такава. И изобщо даже нямаме нищо против и по-често да ѝ се радваме – тя просто успява да прикове погледите ни всеки път. Щом Джулия Фокс попадне в полезрението ни, […]

Subscribe US Now