Кейт Мидълтън най-после у дома

На 17 януари беше съобщено, че Кейт Мидълтън е постъпила в болница за планирана операция в стомашната област ден по-рано. Неизвестните около процедурата бяха много, като болничният й престой се очакваше да продължи две седмици.
Днес, 29 януари, дворецът Кенсингтън потвърди, че принцесата на Уелс вече е изписана от London Clinic и се е прибрала “у дома в Уиндзор”. Според информацията възстановяването й върви добре.
В официалната информация се казва още, че Кейт и Уилям искат да благодарят на целия екип на болницата и особено на персонала, който се е грижел за възстановяването й. Както и на всички хора, изпратили добрите си пожелания към нея от цял свят.
В предишното изявление от Кенсигтън се казваше, че операцията на 42-годишната Мидълтън е минала успешно, но не се уточняваше естеството й. Също така е ясно, че тя няма да има публични ангажименти преди Великден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Чарлз се прибра у дома

Броени часове след като разбрахме, че Кейт Мидълтън е била изписана от болница, за да продължи възстановяването си от коремната операция у дома, от кралския двор разпространиха новината, че крал Чарлз също вече не е в болнично заведение. В края на миналата седмица британският монарх бе приет в същата клиника, […]

Subscribe US Now