Рафаел Надал отбеляза първия рожден ден на сина си

На 7 октомври, 2022 г. Рафел Надал и Мария Франсиска Перейо посрещнаха първото си дете – дългоочаквано момченце. А изминалата събота бе рожденият ден на бебето – който се случва в труден за тенисиста момент, заради несигурността в кариерата му.
Синът на спортиста от Майорка се появи в частна клиника в Палма, родният му град. До момента има малко публични снимки на детето, защото и Мери, и Рафа предпочитат да пазят личния си живот в тайна.
Всъщност това лято те за първи път споделиха снимка, на която тримата позират заедно. Това се случи през юли по време на ваканцията им с лодка по гръцкото крайбрежие. На снимката те са позират в гръб, гледайки към известния Коринтски канал, който се свързва с Егейско море.
В момента тенисистът се възстановява след операция на тазобедрената става, която претърпя в началото на юни. В неотдавнашно интервю пред медиите Надал сподели желанието си да се завърне на тенис кортовете през 2024 г. – нещо, което зависи изцяло от степента на възстановяването му.
По време на интервюто носителят на 22 титли от Големия шлем обсъди и ролята си на баща: “Справям се добре като родител, винаги съм харесвал много децата. Все още не съм водил сина си в парка, но прекарвам много време с него, въпреки болките в гърба от носенето му.” Рафа разкри и, че момченцето му вече е грабнало малка ракета – нещо, което тенисистът намира за много забавно.
Рожденият ден на бебето бе отпразнуван на интимна семейна сбирка. Празникът е бил изключително личен и в резултат на това към днешна дата са разкрити малко подробности.
По време на възстановяването си Рафаел Надал остана активен, съчетавайки времето със семейството си със своите бизнес начинания. През лятото успелият испански тенисист и предприемач разшири своята марка Zel Hotels в сътрудничество с Meliá Hotels International. През 2025 г. те планират открият първия си обект в Мексико.
Наскоро Рафаел Надал и половинката му разработиха и своя собствена линия парфюми. Двойката работи с марката Henry Jacques, за да създаде свои аромати за колекция, която се нарича “In All Intimacy”, пише Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пикантни разкрития за отношенията на Елвиса и Моника след "Игри на волята" ВИДЕО

Мартин Николов – Елвиса и Моника Николаева от „Игри на волята“ сезон 5 заровиха томахавките. Миската и бохемът седнаха на една маса заедно с други участници в играта. Мартин заля мрежата с клипчета от горещия купон в едно от популярните си заведения в София. В кулминацията на шумното парти, подгрявано […]