Дъщерята на Джорджия сложи край на “Татковци” ВИДЕО

Дъщерята на поп фолк дивата Джорджия – Алиа взе участие във финалния 100-ен епизод на сериала “Татковци”. И на практика сложи край на хитовата продукция на bTV.

Малката чаровница се явила на кастинг и още щом я видели, от екипа не се поколебали да я включат в сюжетната линия. Нещо повече – дори решили да измислят специална роля за нея, защото успяла много да ги спечели с присъствието си.

Алиа влезе в ролята на много умно момиче, владеещо перфектно учебния материал, която се явява на олимпиада, където получава най-висок резултат. Оттам нататък историята се завърта вихрено и с много симпатични, на моменти хапливи, но по детски чисти сцени между нея и малко момченце, което допреди появата й е било най-добрия ученик. Метаморфозите в отношенията им със сигурност е усмихнала зрителската аудитория неведнъж.
Поп фолк певицата Джорджия разтърси: Бях на 13, когато халосах мутра с микрофон в главата ВИДЕО
“Страшно много благодарим на целия екип! Ролята беше създадена наистина специално за Алиа, защото още като я видяха на кастинга, много я харесаха. Ще се радвам много тя да се развива напред в тази посока. Като по-малка ходеше и в школата на Башар Рахал, определено има актьорски заложби”, сподели Джорджия.

От гордата майка на Алиа разбираме също, че с тази роля в “Татковци”, екипа на сериала буквално е сбъднал мечтата на малкото момиченце.
“Това не беше просто екип от професионалисти, които си свършиха работата. Те всички бяха едно семейство. Дори накрая, след трите дни, в които бяхме за снимки, всички дечица плакаха, бяха в шок, че се разделят и не знаят дали ще има трети сезон”, добави още поп фолк звездата пред нас.
Любопитна подробност, която неминуемо е направила впечатление и на екипа на сериала, е, че малката Алиа има различен цвят на очите, което пък само може да я направи още по-интересна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Натали Портман и Бенджамин Милпие - 10 години по-късно

Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се наслаждават на романса си повече от десетилетие. И не го крият. Звездата от “Тор: любов и гръмотевици” отбеляза 10-годишнината от сватбата си със съпруга си и в Instagram.  “Днес се навършват десет години @benjaminmillepied и става все по-добре…”, написа тя в […]