Какви са отношенията между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сури Круз се ражда през април 2006 г., седем месеца преди родителите ѝ Кейти Холмс и Том Круз да се оженят. Момичето е единственото биологично дете на актьора, който осиновява момиче и момче по време на предишния си брак с Никол Кидман. Шест години по-късно Том и Кейти се разделят, като тогава никой от двамата не посочва публично причината.
След развода, Кейти Холмс поема грижите за детето им, като двете се установяват в Ню Йорк. Смята се обаче, че Том Круз не е виждал Сури от 2013 г. насам, когато той и момичето последно са заснети на публично място.
16-годишната Сури в момента е във важен етап от живота си – избор на колеж, но по всичко личи, че известният баща на тийнейджърката Том Круз няма да има думата в тази работа, защото актьорът “няма връзка” с детето си. Източник, близък до 44-годишната Кейти, казва ексклузивно на DailyMail, че Сури, която ще навърши 17 следващия месец, е изпратила някои кандидатури и се насочва да учи мода в Ню Йорк – избор, от който майка ѝ е много доволна.
“Сури кандидатства в училища навсякъде. Кейти наистина иска тя да остане в Ню Йорк, за да могат да бъдат близо една до друга”, споделя вътрешният човек, като допълва, че Кейти Холмс е гордее много с нея, но също така е изключително покровителствена майка.
Докато Кейти играе активна роля в процеса по кандидатстването за колеж, бащата на тийнейджърката, звездата от “Мисията невъзможна”, очевидно няма думата. По време на раздялата им се появиха слухове, че Кейти е избрала да сложи край на брака на двойката, поради опасения относно отглеждането на дъщеря си като сциентолог – религия, на която Том е невероятно посветен. Решението й да се откаже от религията, както и бракът, предизвикаха сериозен разрив между бившите съпрузи, което кара отношенията на Том и Сури да стават все по-отдалечени през годините.
“Сури вече не познава баща си и не е прекарвала време с него от десетилетие. Тя не ходи да гледа филмите му и той няма никаква роля в живота й.” Въпреки това, източникът отбелязва, че макар Том да не помага на Сури да избере къде да продължи образованието си, той все пак индиректно е въвлечен в процеса, защото ще плати разходите й за обучение в колежа.
Според документите за развод между Том Круз и Кейти Холмс, актьорът се съгласява да плаща на Кейти по 400 хиляди долара на месец, докато Сури навърши 18 години, споделя източникът. В документите се посочва също, че Том се е съгласил да поеме всички разходи на Сури, включително медицински, зъболекарски, застрахователни, образователни, колеж и други извънкласни разноски.
“Том винаги е спазвал думата си и е поемал отговорност, когато става дума за финансови задължения към Кейти и Сури”, казва още източникът пред изданието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашо Кадиев се събра с бившата си СНИМКИ

Пореден обрат в живота на Сашо Кадиев. И не говорим за слуховете, че е решил да напусне бТВ, а факта, че отново се събра с бившата си жена Таня.  Оказа се, че няма нищо вярно в твърденията, че Сашо и майката на дъщеря му са в обтегнати отношения, заради раздялата […]

Subscribe US Now