Отново заедно ли са Брадли Купър и Ирина Шейк

Може би една от най-сексапилните и харесвани знаменити двойки бе Брадли Купър и Ирина Шейк. И макар че вече изминаха години откакто те се разделиха, от време на време се появяват слухове, че са се събрали отново.
Да си признаем, ние, разбира се, също не бихме имали абсолютно нищо против, ако двамата подновят романтичната си връзка. И последните им общи снимки, които се появиха в Daily Mail, издават сякаш точно такива индикации и карат мнозина да предполагат, че Брадли Купър и Ирина Шейк са отново двойка.
На кадрите виждаме и двамата по време на разходка в Ню Йорк, където вървят прегърнати през рамо. По-любопитното обаче е, че Ирина Шейк дори е била забелязана да потупва Брадли Купър леко по дупето.
Само снимките, разбира се, не са достатъчни, за да потвърдят, че двамата са официално отново заедно. Но определено са предизвикали ефекта слуховете за подобен развой на събитията да се развихрят.
Съдейки по кадрите, съвсем възможно е Брадли Купър и Ирина Шейк да са просто много близки приятели. Някак естествено е също така те да искат да поддържат добри отношения помежду си. Все пак, имат дъщеря – Леа (5 г.).
Преди бившата двойка е била забелязана на лятна почивка, а по-наскоро и на модно събитие в Ню Йорк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирела закопа Лефтеров в "Игри на волята", но след фатален сблъсък с Алекса... СНИМКИ

Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на “Игри на волята”, защото един срещу друг в директен сблъсък се изправиха Мирела от Безстрашните и Алекса от Непобедимите, след като всички очакваха на мястото на Алекса да се появи Виктория. Да, ама не! И така Мирела се оказа с по-мъжко поведение от всички […]