Емануела с първи думи за бившия си и участието му в “Игри на волята” СКРИЙНШОТ

Още преди няколко месеца разкрихме, че сред участниците в новия сезон на “Игри на волята” е бившият любовник на певицата Емануела – бизнесменът Мартин Николов- Елвиса. Още тогава певицата се изпусна, че тя го е уредила във формата, но сега се притеснява да не забъркат името й в скандали.

Днес тя излезе с първи думи за участието на Мартин, след като бе излъчена и неговата визитка, в която говори за токсичните си отношения с певицата. 

„Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия. Тя ме накара да се запиша за “Игри на волята”, са думите на Мартин. 
А певицата побърза да сподели негова снимка и да напише: “Ще ви пръсне. Да видите какво ми е било на мен”. Емануела заяви, че му стиска палци и му пожела успех. Това ясно показва, че двамата отново са претърпели обрат в отношенията си и не се мразят толкова силно, колкото звучеше Емануела наскоро в интервю за БЛИЦ./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Обича ли още бившата си Кевин Костнър и в нова връзка ли е тя

В края на миналата седмица се състоя ключово изслушване от развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които след цели 18 години брак през май обявиха, че се разделят. В съда актьорът е отправил ново обвинение към бившата си, в което казва, че тя участва в “безмилостен джихад” срещу него […]

Subscribe US Now