Как Дуейн Джонсън посрещна Нова година

Вече официално от няколко дни сме в новата 2023 г. и сме сигурни, че всеки с нетърпение очаква да разбере какво го очаква през идните месеци.
И със сигурност в първия официален работен ден от годината всички в офиса се събират, за да разкажат интересни случки от посрещането на новата година. Защото купонът някъде може да бил доста див.
Но това не важи за Дуейн Джонсън, който се оказва, че е далеч от определението за купонджия. В профила си в Instgram Скалата сподели своя снимка, на която го виждаме в добре познати дрехи и среда – неговият фитнес.
От описанието под снимката разбираме, че в ръцете на Джонсън на Нова година е имало не шампанско, а бутилка вода и енергийна напитка. Просто защото в полунощ той е решил да посрещне 2023 г. във фитнеса.
Дуейн Джонсън признава, че на фона на останалите постове в социалните мрежи от празненствата неговата Нова година е била наистина скучна. Като признава дори, че представата му за забавление е доста спорна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Падението на Илон Мъск

През по-голямата част от миналата година Илон Мъск оглавяваше списъка на богатите. Тъкмо в края ѝ, през декември 2022 г., той обаче губи лидерството в класацията. Изпреварва го френският бизнес магнат Бернар Арно. Добри новини за Мъск все пак има. И те са, че той все пак се класира пред […]