Нети се чекне гола на плажа СНИМКА 18+

Певицата Нети спря дъха със скандални снимки, на които е полугола. Жената на Дони без никакво притеснение захвърли дрехите и показа гола плът пред последователите си в Инстаграм. 

Не можем да отречем, че 46-годишната певица и актриса слага младите си колежки в малкия си джоб. За такова тяло си мечтае почти всяка жена, особено пък на нейната възраст. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

Повечето й последователи я поздравиха за страхотната форма, а някои отбелязаха факта, че дори 20-годишните могат да мечтаят за форми като на актрисата.
Нети си припомни моделските умения, позирайки пред обектива на звездната си половинка на брега на морето. Двойката отпраши към Царево и откри летния сезон, където вероятно ще се позиционират за месец-два./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за конкурса в Корея СНИМКА

17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова за световния престижен форум “Мис Юнивърс”, който ще се проведе на 30 юни т.г., в Южна Корея. Нашенката се е подложила на изключително строг хранителен и тренировъчен режим, чрез който ударно е свалила 5 кг., в рамките на 14 дни. […]