17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за конкурса в Корея СНИМКА

17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова за световния престижен форум “Мис Юнивърс”, който ще се проведе на 30 юни т.г., в Южна Корея.

Нашенката се е подложила на изключително строг хранителен и тренировъчен режим, чрез който ударно е свалила 5 кг., в рамките на 14 дни.
“Има подход, разбира от работата си и това личи – перфектна форма, изваяна мускулатура… Когато видиш неговия резултат единственото, което ти остава е да се довериш. Продължавам да отслабвам, ще представя страната ни на ниво”, коментира носителката на престижния приз “Мисис България”, която ще дефилира с традиционна българска носия по време на гала вечерта.

“Тя се справя отлично. Нашата идея е за фитнес визия, която обаче не краде от женствеността. Във времето съм тренирал стотици модели – Валери е от малкото, които не се отказват. Потърси ме в момента, в който изгуби форма. С правилните упражнения – постигнахме желаното”, споделя Михайлов, който е кадър на една от най-големите фитнес вериги у нас.
За Корея брюнетката, която заработва като адвокат в Лондон, заминава утре – 22 юни. Преди надпреварата подготовката й ще продължи зад граница./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Славена Вътова се съблече гола! Отчаяно си търси... СНИМКИ 18+

Моделката и носителка на титлата „Мис България” Славена Вътова явно отчаяно се нуждае от внимание. щом и тя започна да качва в мрежата по-провокативни снимки, коментираха последователите й. В Инстаграм миската качи фотосесия от плажа, на която загадъчно се е обърнала в гръб и позира без горнище.       […]

Subscribe US Now