Николета Лозанова пак подпали мъжете с голо дупе СНИМКА 18+

Николета Лозанова лесно може да нагорещи всеки, дори и при минусови температури, каквито за щастие не се очакват в следващите дни. За плеймейтката обаче, явно целогодишно е време за сваляне на дрехи и задръжки.

Тези дни НиЛо показа горещо дупе в социалните мрежи, което мигновено подпали мъжете. Припомняме, че в началото на годината плеймейтката се подложи на интервенция на задните си части в Истанбул, а резултатите са повече от впечатляващи.
Иван и Андрей забъркаха Николета Лозанова в най-мръсната история СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Както е повече от видно, за горещата брюнетка няма пречка да показва всяка част от тялото си, още повече пък, ако е постигнала съвършените форми след корекции.
Бременна ли е Николета Лозанова? СНИМКИ 18+
Сексапилът винаги е бил водещ за Николета, която не спира да качва горещи кадри в профилите си в социалните мрежи, сякаш за да затвърди мнението, че винаги знае как да прикове вниманието./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Кая Гербер - стилна, секси, предизвикателна

Синди Крауфорд и Кая Гербер са небезизвестният тандем топ модели майка и дъщеря. А за приликите между двете продължава все толкова да се говори. През края на 80-те и началото на 90-те Синди Крауфорд можеше редовно да бъде забелязана по парижките подиуми, често носейки изцяло черни, обгръщащи фигурата ѝ тоалети […]