Коренната промяна на Уилям след диагнозите на Кейт и Чарлз

Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те са по-малобройни от преди, за да има достатъчно време да бъде до съпругата си и децата им. А това, което всички забелязват при появата му на публични места е, че изглежда доста угрижен и се усмихва много по-малко. И това е напълно разбираемо.
В рамките само на няколко седмици и баща му, и любимата му жена чуха тежката диагноза рак. А тази неочаквана и така сложна ситуация принц Уилям е усетил огромен товар върху плещите си. От една страна да бъде и до двамата, а от друга – да не обръща гръб и на монархията, на която след време ще застане начело. 
Но за него отново семейството е преди всичко. А според източници на People в последните месеци принцът на Уелс се е затворил в себе си както никога досега и е редуцирал сериозно кръга от хора, с който общува. И извън него са останали повечето от доскорошните му близки приятели.
За сметка на това, той има по-силна от всякога връзка с родителите на Кейт Мидълтън, както и с нейните брат и сестра. И когато не може да разчита на собствената си майка, възприема своята тъща като втората си най-близка жена. Няма спор, че е истински късметлия, че има тази подкрепа както за себе си, така и за децата и съпругата си.
Принц Уилям е избрал да не разчита на много хора и да не споделя за това, през което преминава семейството му и за да не се окаже, че информация, която не би искал, е стигнала до медиите. Защото като кралска личност е разбрал по трудния начин, че рядко можеш да имаш пълно доверие на някого – било то и на собствения си брат.
Има и друг причина принц Уилям да ограничи сериозно контактите със своите приятели. Той е разделил цялото си време между двата си основни приоритета – семейството и кралския двор. И всяка възможна минута се стреми да бъде до Кейт, която все още преминава през лечение, както и да бъде активен в ролята си на баща на три деца. А тези, които са му истински приятели, ще проявят разбиране и ще останат в готовност да помогнат, ако има как. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кендъл Дженър и паник атаките - какво я прави тревожна и как се справя с него

Тя е най-високоплатеният модел в света. Един от продуктите на клана Дженър-Кардашиян и риалити шоуто им. Кендъл Дженър изглежда просто перфектна, а от това, което ни показва, бихме заключили, че има живота, за който милиони млади момичета по света си желаят. Но, както в повечето случаи, това е само едната страна на монетата. […]

Subscribe US Now