В Испания твърдят, че Рафа Надал ще става баща

След толкова много години на корта Рафаел Надал просто няма нужда от представяне. Просто защото с всички спечелени титли е доказал, че заслужава място в историята на този спорт.
Но за испанецът има още върхове за покоряване. Ако не в професионален план, то в личен. Испанското издание ¡HOLA! твърди, че Надал ще става баща.
Още по време на Ролан Гарос се носеха слухове, че съпругата му – Мария Перейо, е бременна. Те се основаваха на снимки на Перейо, която изгледа от трибуните как Рафа Надал грабва своята 14-та титла.
Подозрение събуди промяната в стила на обличане на Мария Перейо, която предпочиташе по-широки дрехи. Но папарашки снимки на двамата, докато си почиват на яхта край Майорка показват, че тези слухове може би наистина са били основателни.
От ¡HOLA! твърдят, че на тях Перейо носи цял бански и си личи бременното коремче. Новината за момента не е официално потвърдена нито от Надал, нито от някой от екипа му. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Брадли Купър си призна

Все повече знаменитости напоследък говорят открито за зависимостите си, за да покажат с личния си пример, че колкото и трудна да е борбата с тях, не е непреодолима. Още едно доказателство за това е и Брадли Купър, който също съвсем наскоро разкри повече за битката с пристрастяването към алкохола и […]

Subscribe US Now