Защо японското императорско семейство си направи профил в Instagram

Японците са известни с традициите, в които вярват и спазват. Но понякога и на тях явно се налага да бъдат в крак с времето, за да се съхранят.
Точно това са усетили от японското  императорско семейство. Това е и причината да имат вече профил в Instagram.
Профилът се казва The Imperial Household Agency, като същото име носи и агенцията, която отговаря за всички дела на императорското семейство, пише Time.
Началото е ударно, защото още със самото създаване на профила в него са били публикувани над 20 снимки и видеа. Съвсем първият пост в профила е поредица от снимки на император Нарухито, императрица Масако и тяхната 22-годишна дъщеря принцеса Аико от посрещането на Нова година.
Като цяло всички постове са от събития, на които японското императорско семейство е присъствало през последните три месеца. А причината за създаването на профила е много логична.
От агенцията казват, че по този начин искат обществеността по-добре да разбере официалните ангажименти на  императорското семейство. А Instagram е изборът им за платформа, защото тя е много популярна сред младите хора.
Първите отзиви на младите японци са, че това е добър ход от страна на императора и семейството му, защото по-този начин ще бъдат по-близо до хората. Но от друга страна, има и такива, които се учудват, че се сдобиват с профил в социалната мрежа чак сега.
Към момента  императорското семейство не следва нито един профил в Instagram, но за два дни вече има над 500 000 последователи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси снимките на Васка от Ергенът 3

Третият сезон на “Ергенът” е в разгара си и вече доста дами отпаднаха от надпреварата за сърцето на Алек Младенов. Една от тях бе Васка Джурова, която миналата седмица не получи роза и напусна предаването. Тя обаче със сигурност ще бъде запомнена с интересния и нестандартен начин, по който влезе […]

Subscribe US Now