И Брадли Купър си призна

Напоследък все повече знаменитости говорят открито за зависимостите си, за да покажат с личния си пример, че колкото и трудна да е, борбата с тях не е непреодолима.
Още едно доказателство за това е и Брадли Купър, който съвсем наскоро също разкри повече за битката с пристрастяването към алкохола и наркотиците.
В епизод от подкаста Smartless актьорът признава, че когато е бил на около 20, се е чувствал изгубен, объркан и с ниско самочувствие. Това го е накарало да прибегне към алкохола и кокаина.
“Бях тотално депресиран”, споделя Брадли и разказва, че е осъзнал за проблема си постепенно. Обяснява и защо за преодоляването му ключова роля е изиграл фактът, че тогава е бил още млад.
“Това се случи преди “Последният ергенски запой”. По време на снимките вече бях на 36, така че преминах през всички тези неща преди славата да се окаже ежедневна част от живота ми.”
Брадли си припомня, че моментът, в който взема решение да промени живота си, е бил през юли 2004 г. Но успява да пребори зависимостта и с помощта на приятеля си Уил Арнет, един от водещите, с когото разговаря в подкаста, пише People.
Към края на епизода самият Арнет казва: “Нищо не ме е правило по-щастлив. Щастлив съм да видя, че ти си щастлив – такъв, какъвто си сега.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде е кралицата

Проблемите с подвижността на кралица Елизабет в последните месеци я възпрепятстваха от редица официални събития. Тя пропусна някои от празненствата за собствения си юбилей на трона, а очевидно няма да я видим и на други. 96-годишната Елизабет не присъства на конните надбягвания в Аскот – едно от любимите й занимания. […]

И Брадли Купър си призна

Все повече знаменитости напоследък говорят открито за зависимостите си, за да покажат с личния си пример, че колкото и трудна да е борбата с тях, не е непреодолима.
Още едно доказателство за това е и Брадли Купър, който също съвсем наскоро разкри повече за битката с пристрастяването към алкохола и наркотиците.
В епизод от подкаста Smartless актьорът признава, че когато е бил на около 20 се е чувствал изгубен, объркан и с ниско самочувствие. Това го е накарало да прибегне към алкохола и кокаина.
“Бях тотално депресиран”, споделя Брадли.
И разказва, че постепенно е осъзнал за проблема си и обяснява защо за преодоляването му ключова роля е изиграл фактът, че тогава е бил още млад.
“Това се случи преди “Последният ергенски запой”. Бях вече на 36 по време на снимките на филма, така че преминах през всички тези неща преди славата да се окаже ежедневна част от живота ми”.
Брадли си припомня, че моментът, в който взема решение да промени живота си, е бил през юли 2004 г. И успява да пребори зависимостта с помощта и на приятеля си Уил Арнет, един от водещите, с когото разговаря в подкаста, пише People.
Към края на епизода самият Арнет казва:
“Нищо не ме е правило по-щастлив. Щастлив съм да те видя, че ти си щастлив, такъв, какъвто си сега”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деница от "Ергенът" се обезобрази! СНИМКИ

Деница от “Ергенът”, която още в началото на формата направи впечатление със скромност и хубаво излъчване, е направила нещо, което втрещи мнозина. Днес е направо неузнаваема! След края на формата блондинката, която направи всичко възможно, за да докаже, че е една от най-подходящите претендентки за сърцето на Виктор Стоянов, е […]

Subscribe US Now