Кали пред БЛИЦ TV: Обичам да казвам истината, дори когато ми коства много

Единствено екип на БЛИЦ беше допуснат до първия самостоятелен концерт на Кали, който се състоя на 1 април. Гласовитата изпълнителка даде ексклузивно интервю за нашата медия минути преди да се качи на сцената и да покаже “Калиграф”. 

“Избрах да представя този концерт с абсолютно жива музика, без подложки, без предварително да е записан, което всъщност е световна практика. Българската публика е изтъкана от предразсъдъци и е много трудно препозиционирането. Дадох няколко интервюта, в които не беше хванат хуморът в изказа ми. Бях нападната, че оплювам попфолк жанра. Не, просто обичам да казвам истината и не бих си премълчава, дори това да ми коства загуба на аудитория”, сподели Кали пред светския репортер Красимир Красимиров.  
 

“Попфолк музиката е много еднотипна напоследък и много малко песни се открояват. Начинът, по който се извяват колегите, не ми допада. А пък в клубовете не плащат това, което предстои да видите на концерта ми. И аз предпочитам да се занимавам с концерти. Нямам нищо против попфолка, не се рамкирам в никакви стилове”, поясни още тя. 
“Не се отказвам от това да печеля пари от музика. Надявам се музиката ми освен красива да бъде и комерсиална и хората да я слушат и да се забавляват. Смятам, че от концертната дейност също могат да се печелят пари. Но това е работа за хора, които не ги мързи да организират всичко това, което ще видите на концерта ми. Би било нередно и глупаво за мен, ако стоя на едно място във всяко едно отношение на собственото си развитие. Човек трябва да се опитва да надскача себе си непрекъснато, това е смисълът на живота. Нямам място в попфолка, тъй като в момента се консумират млади изпълнители, публиката е твърде млада. Не че не мога да ги забавлявам и тях, но смятам, че не е уместно да им предлагам тип забавление каквото не е подходящо за моята възраст на деца, които са на възрастта на големия ми син. Чувствам се малко неудобно. Душата ми е на 15, но тялото вече не е”, с усмивка на лицето Кали обясни за решението си да спре с клубните изяви. 
Във видео репортажа от концерта на Кали ще видите ексклузивното интервю на певицата, в което е до болка откровена, както и какво й пожелаха нейните колеги Илиян и Йорданка Христова./ show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

100 кила се размечта за Лили Иванова! Шокира с тези думи за Примата

Тази събота, хитовият рапър Явор Янакиев направи откровено признание пред Ники Станоев в предаването „Събота вечер с БНТ“. 100 кила разкри, че най-голямата му мечта е да осъществи дует с Лили Иванова. Той сподели и как си представя песента с примата на българската естрада: „Нещо трогателно и чувствено. Да бъде […]

Subscribe US Now