Вихра на Иван се сгоди за съсед на Бойко Борисов

Вихра Петрова май се е сгодила. Бившата жена на Иван Христов напоследък носи пръстен на безименния си пръст, който изглежда като годежен.

След като години наред тя официално твърдеше, че няма мъж до себе си, пред няколко месеца разкри, че самотата е останала в миналото й. Поне от година Вихра има сериозна връзка с човек, който живее в Банкя и се говори, че бил съсед на бившия премиер Бойко Борисов.

Симпатичната брюнетка често му гостуваше, заради него се научи дори да готви – занимание, което й беше чуждо, преди да се запознае с въпросния мъж, пише “Уикенд”. 
Това, че тя вече носи пръстен на безименния си пръст, може би означава, че отношенията им са стигнали до по-високо ниво и двамата де подготвят да създадат семейство заедно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Валентин Велчев събра елита на БГ музиката на юбилея си СНИМКИ

Младият певец Валентин Велчев събра елита на българската музика на големия си концерт, с който представи дебютния си албум „Аз съм Валентин“ и с него отбеляза 30-годишния си юбилей. Любимецът от Пирин Фолк събра на празника си звезди от всички жанрове на впечатляващия рецитал в Сити Марк Арт Център. Шоуменът […]