Флорънс Пю отново е сама

Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им се казва какво трябва да правят с личния си живот. Ето защо през последните няколко години остро критикуваше хората, които неодобряваха връзката ѝ със Зак Браф.
Основните критики към Пю бяха, че е с много по-възрастен от нея мъж. Като разликата в годните им е 21. Актьорите започнаха да излизат през 2019 г., като не споделяха почти нищо около взаимоотношенията си, което е напълно в реда на нещата.
На няколко пъти обаче на Флорънс Пю ѝ се налагаше да защитава връзката си с Браф заради най-различни коментари и критики в социалните мрежи. От интервю на актрисата за Harper’s Bazaar обаче разбираме, че двамата са се разделили.
Актрисата пояснява, че това се е случило по-рано тази година, но са решили да не го обявяват веднага, защото и без това много хора вече са изразявали мнението си по въпроса. Пю допълва, че са искали да избегнат всичките коментари на хора, които ще пишат колко много се радват, че вече не са заедно.
Макар от раздялата да е минало известно време, актрисата признава, че на гърлото ѝ сякаш засяда  буца, като започне да говори за нея. Допълва и че не е съгласна с факта, че на личния живот на актьорите в Холивуд се отделя толкова голямо внимание.
Флорънс Пю смята, че това не е честно и че не са в някакво риалити предаване, където всички могат да следят какво се случва в ежедневието им. Преди раздялата актрисата и Зак Браф решиха да обединят усилия за филма A Good Person, който трябва да излезе догодина, пише Metro.co.uk.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво си подари Мадона за рождения ден

Мадона е истински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала ексцентричност и дързост в начина, по който се облича и аксесоарите, които подбира. Дни преди рождения си ден тя показа подаръка, с който сама се е почерпила за празника – своето бижу за зъби. Кралицата на попа показа новата си придобивка по […]

Subscribe US Now