Какво си подари Мадона за рождения ден

Мадона е истински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала ексцентричност и дързост в начина, по който се облича и аксесоарите, които подбира. Дни преди рождения си ден тя показа подаръка, с който сама се е почерпила за празника – своето бижу за зъби.
Кралицата на попа показа новата си придобивка по време на шоуто “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, като шеговито помоли водещия да я предупреди, ако започне да фъфли. Той от своя страна отвърна, че “зъболекарските ѝ аксесоари” изглеждат страхотно.
Освен че са специален подарък за рождения ѝ ден, Мадона разкри, че лично тя ги е проектирала.
“Хората имат проблем с моето бижу за уста, не знам защо”, каза тя и добави, че го носи от десетилетия. “Просто ми харесва как изглежда, защото имам наистина грозни зъби”, цитират я от Page Six.
Сред най-впечатляващите аксесоари на изпълнителката на “Like a Virgin” е комплектът, който тя си поставя през 2013 г., изработен от истинско злато и украсен с 24 диаманта. Тя притежава и модел с малък кръст с шипове, поставен между двата ѝ предни зъба. Него тя носи на Met Gala през 2017 г.
Въпреки че Мадона обожава този аксесоар, много хора в социалните мрежи не го одобряват.
“О, боже мой. Гледам Мадона в шоуто на Джими Фалън и тя изобщо не може да говори. Шините ѝ буквално пречат на способността ѝ да говори. Това е лудост”, пише потребител в Twitter, а друг добавя: “Иска ми се Мадона никога да не беше научила за това бижу”.
Но не всеки застава срещу решението ѝ да си постави метал върху зъбите. “#Madonna’s GRILL се превърна в символ на това да не ти пука. Да водиш битка срещу предварително създадени очаквания. И затова го обичам!”, пише в нейна подкрепа фен през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е коствала подкрепата за Палестина на Бела Хадид

Има моменти, в които Бела Хадид решава да бъде открита и да споделя най-различни лични неща за себе си. Като например за проблемите си с психичното здраве. Но не само, разбира се, защото моделът доста гласно изразява и политическите си пристрастия и мнения. Като например подкрепата си за Палестина в […]