Шокиращи подробности за драмата между Васил Драганов и съпругата му Андреа

Съпругата на актьора Васил Драганов, познат от шоуто „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“, е завела срещу него дело за домашно насилие.

От няколко дни бившите влюбени си разменят обиди в медийното пространство, а истината се оказва доста заплетена и ужасяваща. 
„Телеграф“ откри протокол от съдебното заседание, в което Андреа описва случай от 8 ноември 2021 г., около 18 ч.
По пътя от жилищния блок към автобусна спирка на тролейбус Васил използвал заплашителни реплики срещу жена си, след което започнал да я рита в областта на седалището, както и по дамската й чанта.
Твърди се, че това е станало пред сина на страните, а след качването му в превозното средство актьорът е ударил Андреа по гърба в градинка близо до спирка, като тя е паднала и силно си е ударила гърдите.

Комикът обаче е оспорил това, като твърди, че тя страда от психично разстройство, което е провокирало неправилни възприятия за случилото се, като между тях е имало само разговор без употреба на насилие.
Назначена е психиатрична и психопатологична експертиза, разпитани са свидетели, след което е отхвърлил искането на Андреа за издаване на заповед за защита от извършено емоционално и физическо насилие, заповедта за незабавна защита спира да се прилага и осъжда съпругата да плати разноските по делото.
Ето какво коментира след делото в социалните мрежи и самата Андреа: „Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах, че най-тежкото е минало. Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кои са първите пет двойки, които прекрачиха прага на "Един за друг" СНИМКИ

С много комични ситуации и позитивни емоции стартира любовното приключение „Един за друг“. Първи в предизвикателството се впуснаха новите водещи – вечно усмихнатият Краси Радков и нежната му половинка Станислава Ганчева, които ще партнират на Емо Чолаков. За да вкусят от тръпката на състезанието и с неподправено чувство за хумор, […]