Миро претърпя страшен инцидент СНИМКА

Поп певецът Миро преживя страховит инцидент, който по чудо го остави жив и здрав. Случилото се е от снощи по време на партито на bTV по случай началото на новия сезон. 

Миро, който тази година е треньор в “Гласът на България”, бе изненадата на вечерта и изпълни няколко от големите си хитове пред гостите. Но секунди преди да се качи на сцената се случи нещо, което го разтрепери и помрачи доброто му настроение. 

Изпълнителят на “Гълъбо” се спъна на стълбите, докато се качва на сцената и падна много жестоко. Микрофонът му бе включен и в залата се чу ужасен тътен, който проглушване ушите на всички. На Миро му трябваха няколко минути да се съвземе и все пак да се качи на сцената и да изпълни ангажимента си. 
За щастие се размина само с охлузвания и с едно скъсано сако, с което му се наложи да излезе да пее. Именно това е причината за скъсаната дреха, а не както писаха някои медии, че е стигнал дъното, нямал пари и че е надрусан. Истината се крие в инцидента, но явно някои журналисти на подобни светски събития предпочитат да прекарват повече време на безплатния кетъринг и напитките от бара, вместо да се насладят на програмата, която тази година е без забележки.
На партито на медията присъстваха всички лица от екрана, сред които наш репортер разпозна Цветанка Ризова, Натали Трифонова, Деси Стоянова, Мария Силвестър, Петя Дикова, Антон Хекимян, Златимир Йочев и т.н. Разбира се, на партито се появи ергенът Евгени Генчев с избраницата си Валерия,  певицата Дара, която също е сред треньорите на “Гласът на България, както и актьорът Башар Рахал. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво всъщност се случва между Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

Въпреки че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха първото си дете, преди дни се появи информация в медиите, че двойката вече са на заедно и че половинката на Пачино е подала молба за попечителство над тримесечния си син от актьора Роман Алфала Пачино. 29-годишната […]

Subscribe US Now