Екзотичната ваканция на Славена Вътова

Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е сред любимките ни, имали привилегията на носят короната на Мис България през годините. Това в причината честичко да хвърляме по едно око в профила с социалните мрежи на българския модел. 
Славена е много активна там и често публикува забавни семейни снимки и клипове с двете си дъщери. Понякога ни прави свидетели на някоя от своите интензивни тренировки, а друг път пък ни дава полезни готварски съвети. 
От последните кадри в профила ѝ в Instagram разбираме, че Мис България 2006 г. двете ѝ момичета и съпругът ѝ са откраднали малко ценно време, за да се насладят на една екзотична ваканция. И то не къде да е, а сред едно от райските кътчета на планетата ни – Малдивите. 
Виждаме снимка на Славена по бански, с която демонстрира перфектната си фигура. Освен това ни показва и как искрено се забавлява с момичетата, възползвайки се от някои от атракциите, които предлагат красивите острови, като разходка с каяк например. По всичко личи, че тя и семейството ѝ си изкарват просто страхотно и сме сигурни, че е въпрос на време да качи още снимки от прекрасната им ваканция.
Преди няколко месеца Славена разкри малките си тайни за мотивацията си да спортува непрекъснато и да се храни здравословно. Направи го в книгата “Хапки щастие”, в която събира вкусните си рецепти и навици, за да изглежда и да се чувства по-добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване кой ще бъде водещ на "Сървайвър" СНИМКА

Разкри се голямата мистерия за “Сървайвър”, а именно кога е страта на шоуто и кой ще бъде водещ. Противно на очакванията, досегашното лице на формата Владо Карамазов е пратен в пенсия и на негово място ще бъде човек, който е тясно свързан с шоуто от години.  На 18, 19 и […]