Не е за вярване кой ще бъде водещ на “Сървайвър” СНИМКА

Разкри се голямата мистерия за “Сървайвър”, а именно кога е страта на шоуто и кой ще бъде водещ. Противно на очакванията, досегашното лице на формата Владо Карамазов е пратен в пенсия и на негово място ще бъде човек, който е тясно свързан с шоуто от години. 

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението “Сървайвър” ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир.

За водещ продуцентите този път са избрали бившият футболист Ваня Джаферович, който е печелил един от сезоните и доказа, че няма равен в правенето на стратегии. А по всичко личи, че Джаферович обича да бъде под светлините на прожекторите и обиколи всички риалити формати, които се излъчват в родния ефир. 
Той ще съпроводи участниците от двата отбора – „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал. След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тези СНИМКИ на Лили Иванова зашеметиха мрежата

Лили Иванова обича красотата и определено знае как да направи така, че дори и най-засуканите родни моделки да й завидят. Наскоро примата на родната популярна музика показа как изглежда за поредната си фотосесия, като не спести и най-малкия детайл. Изпълнителката се остави изцяло в опитните ръце на гримьори, стилисти и […]

Subscribe US Now