Любвота отново се усмихна на Кендъл

В последните дни на миналия месец източници, близки до Кендъл Дженър твърдяха, че тя отново е сама и връзката ѝ с Девин Букър е приключила.
Не беше обявена някаква конкретна причина за раздялата, като се смяташе, че двамата просто се намират в различни етапи от живота си. Няколко дни по-късно моделът публикува провокативна снимка в профила си в Instagram сякаш да покаже на баскетболиста какво е изпуснал.
Оказва се обаче, че раздялата им не е била за дълго и като цяло не е окончателна. Източник, близък до Дженър, е казал пред E! News, че двамата отново са заедно.
След раздялата са решили да дадат още един шанс на връзката си, като са изговорили и изгладили проблемите, които са довели до първоначалното им решение. В момента се стремят да прекарват колкото е възможно повече време заедно.
Като Девин Букър дори е придружил Кендъл на сватбата на една от приятелките ѝ през изминалия уикенд. В интервю за Wall Street Journal през март тази година, баскетболистът каза, че не се притеснява от факта, че връзката му с модела е обект на медиен интерес.
Просто защото не обръща много внимание на страничните шумове, а се опитва да се наслаждава напълно на живота. Нещо, към което невинаги е успявал да се придържа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Карамански-син в любовен триътълник с инфлуенсър звезда СНИМКИ

Нова светска двойка се задава на хоризонта. Източници разкриват, че наследника на Иво Карамански върти любов с Антоанет Пепе – един от най-популярните инфлуенсъри у нас. Прясна любовна афера е заформил сина на Нели Атанасова от Иво Карамански, пише “Хотнюз”.. Наследникът, който носи името на баща си се е поувлякъл […]

Subscribe US Now