Читалището във Владиславово набира средства с благостворителен концерт

Читалище “П. Р. Славейков 1928” – Варна организира благотворителен концерт под наслов “Заедно за нашето читалище”. Приканваме приятелите на читалището в район “Вл. Варненчик”, както и жителите на района, да подадат ръка на своето читалище и да му помогнат в труден момент. С концерта, в който участие ще вземат изявени варненски състави, Читалище “П. Р. Славейков 1928” благодари на всички, които ще подкрепят добрата кауза! Концертът ще се проведе на 18.05.2019 г.

Със специалното участие на:
– АНПТ “Одесос” при ОД на МВР – Варна
– Фолклорен танцов театър “Родина”
– Вокално студио по поп и джаз пеене “Мелисима” при НЧ “Елин Пелин-1977”
– Школа по модерни танци “Каприз-джуниър” при НЧ “Елин Пелин-1977”
– Фолклорен клуб “Изгрев” – Варна
– 9 клас на СУ “Елин Пелин”

В концерта участие ще вземат и колективи на Читалище “П. Р. Славейков 1928″:
– ДТА ” Китка Цвете ”
– Вокално студио VS Angel Voices
– Танцов клуб “Сборенка”
– Модерен Балет “Vitto Dance”

Вход – с благотворителни талони с мин. стойност от 2 лв.

Благотворителните талони ще се предлагат и непосредствено преди концерта. Предварително талоните могат да бъдат закупени в сградата на читалището или от ръководителите на читалищните ансамбли. Екипът на Читалище “П. Р. Славейков 1928” благодари предварително на всеки, закупил брой талони според своите възможности!

По време на концерта ще тече благотворителна кампания за подпомагане дейността на Читалище “П. Р. Славейков 1928”. Всеки, който желае да дари средства, ще може да направи това в специална дарителска кутия.

Събраните средства ще бъдат използвани за възстановяване на техника, открадната или повредена по време на обира в сградата на Читалище “П. Р. Славейков 1928”.

Next Post

Карикатура на Чавдар Николов спечели 3-то място от World Press Cartoon

Карикатура на Чавдар Николов, публикувана в брой 34 на “Прас Прес” спечели трета награда в раздел политическа карикатура от 14-тото издание на World Press Cartoon, провеждащ се от 2017 г. в Калдас да Раиня, Португалия.