Разкритието за голите сцени в Sex/Life, което Сара Шахи направи

Sex/Life със сигурност е сред най-пикантните и секси сериали на Netflix, но за съжаление няма да видим повече от него. Просто защото бе прекратен след края на втория си сезон.
Е, това не бе толкова изненадващо предвид факта как завърши сезонът. Но и в него, и в първи имаше изобилие както от голи сцени, така и от такива, които героите правят секс. Все пак, заглавието трябва да бъде оправдано някак.
Сара Шахи, която влиза в ролята на Били, бе част от повечето голи сцени, просто защото героинята ѝ е в основата на сюжета. И респективно има не малко сцени, в които се виждат гърдите ѝ. Оказва се обаче, че това не са били нейните гърди. Магията на киното е проработила и тук…
На стори в профила си в Instgram 43-годишната актриса разкрива, че всъщност е носила специални протезни гърди върху своите. И всеки ден, когато е имала голи сцени, е прекарвала между три и четири часа в гримьроната, за да ѝ бъдат поставени.
Шахи споделя, че е била с изкуствените гърди и в сцените, в които кърми, пише People. И ако вече знаем, че сме били измамени в това отношение, то остава големият въпрос дали Адам Димос е използвал също изкуствен пенис за голата си сцена от първи сезон.
Актьорът вече бе запитан, но не даде категоричен отговор. Шоурънъра на сериала Стейси Рукейсър също не пожела да разгадае мистерията, а предпочете да остави всичко на въображението на зрителите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще се подиграят ли съдът и таблоидите с принц Хари

Делото, което принц Хари заведе срещу медийната група Mirror Gruop Newspapers, стана причина да се върне на Острова отново за няколко дни. В съдебната зала той направи редица лични признания и докато едни подкрепят битката му за справедливост, други, предимно от кралския двор, смятат, че всичко това беше излишно. И май […]

Subscribe US Now